Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Arabiske liga bekymret før forhandlinger

Den arabiske liga sier de er "dypt bekymret" over Israels uttalelser vedrørende de direkte forhandlingene med palestinerne. – Den arabiske liga er dypt bekymret over israelernes forklaring av grunnlaget for forhandlingene, heter det i en pressemelding fra organisasjonens hovedkvarter i Kairo. Uttalelsene ligaen reagerer på er statsminister Benjamin Netanyahus understreking av at "forhandlinger betyr at begge parter må bevege seg". – Vi kan oppnå fred som er basert på tre hovedområder: For det første: Virkelig sikkerhetssituasjon i Israel. For det andre; Anerkjennelse av Israel som det jødiske folks stat. Det inkluderer spørsmålet om retten til å vende tilbake og en løsning for de palestinske flyktningene, som vil finne sted i en framtidig palestinsk stat. Og for det tredje: Opprettelsen av en palestinsk stat krever at den blir demilitarisert og gjør ende på konflikten, sa Netanyahu. Den arabiske liga sier også at man frykter samtalene mellom Israel og PA ikke vil føre med seg "det forventede mål" – en palestinsk stat innen et år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart