Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USA: – Israel og PA kan bli enige i byggestansspørsmål

Spørsmålet om Israels midlertidige byggestans i bosetningene på Vestbredden vil bli et tema når forhandlingene mellom Israel og PA starter opp. 26. september er det slutt på den ti måneder lange byggestansen Israel innførte for å skape tillit overfor palestinerne. PA-president Mahmoud Abbas varsler at de direkte forhandlingene går i vasken om denne midlertidige stansen ikke blir forlenget. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har på sin side insistert på at byggestansen vil bli avsluttet og at det ikke blir aktuelt med en forlengelse.
P.J. Crowley, som er talsmann for utenriksdepartementet i Washington, sier at dette omstridte temaet vil bli drøftet allerede på første møtet mellom Abbas og Netanyahu.
– Vi er veldig oppmerksomme på utsettelsen og at den skal vurderes på nytt i september. Vi er veldig oppmerksomme på dette. Vi er også fullt klar over viktigheten av spørsmålet. Det blir en del av forhandlingene. Det er nettopp derfor vi ønsker forhandlinger. Ingen av disse spørsmålene kan bli løst utenfor disse forhandlingene, forklarer amerikaneren.
– Forhandlingene starter opp 2. september, og dere kan være fullstendig sikre på at dette blir et av temaene som vil bli diskutert helt i begynnelsen, forsikrer Crowley.
Videre trekker han fram bosetningene som et viktig spørsmål som vil bli diskutert, sammen med en rekke andre «sluttstatus-temaer innenfor rammen av disse forhandlingene.»


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart