Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

USA: – Israel og PA kan bli enige i byggestansspørsmål

Spørsmålet om Israels midlertidige byggestans i bosetningene på Vestbredden vil bli et tema når forhandlingene mellom Israel og PA starter opp. 26. september er det slutt på den ti måneder lange byggestansen Israel innførte for å skape tillit overfor palestinerne. PA-president Mahmoud Abbas varsler at de direkte forhandlingene går i vasken om denne midlertidige stansen ikke blir forlenget. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har på sin side insistert på at byggestansen vil bli avsluttet og at det ikke blir aktuelt med en forlengelse. P.J. Crowley, som er talsmann for utenriksdepartementet i Washington, sier at dette omstridte temaet vil bli drøftet allerede på første møtet mellom Abbas og Netanyahu. – Vi er veldig oppmerksomme på utsettelsen og at den skal vurderes på nytt i september. Vi er veldig oppmerksomme på dette. Vi er også fullt klar over viktigheten av spørsmålet. Det blir en del av forhandlingene. Det er nettopp derfor vi ønsker forhandlinger. Ingen av disse spørsmålene kan bli løst utenfor disse forhandlingene, forklarer amerikaneren. – Forhandlingene starter opp 2. september, og dere kan være fullstendig sikre på at dette blir et av temaene som vil bli diskutert helt i begynnelsen, forsikrer Crowley. Videre trekker han fram bosetningene som et viktig spørsmål som vil bli diskutert, sammen med en rekke andre "sluttstatus-temaer innenfor rammen av disse forhandlingene."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart