Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Byggestans bør oppheves i september

Det finnes ingen grunn til å forlenge byggestansen i de store israelske bosetningene, mener utenriksminister Avigdor Lieberman. Palestinerne har de siste dagene truet med å trekke seg fra de direkte forhandlingene som skal begynne 2. september dersom ikke Israels byggestans forlenges. – Vi kan ikke straffe ti tusenvis av innbyggere som har tjenestegjort i hæren og som lever i lovlige samfunn. Vi burde ta med naturlig vekst i beregningen, som den forrige administrasjonen gjorde, sa Lieberman onsdag. – Israel bør ikke irritere sine allierte ved å bygge i palestinske kjerneområder, fortsetter utenriksministeren. Likevel mener han Israel bør fortsette bygging i de store bosetningene, som for eksempel Ma’ale Adumim og Ariel. Disse håper Israel å beholde ved en eventuell fredsavtale. – Vi burde ikke skape unødvendig konflikt, men på den andre siden må vi ikke gi oss og straffe våre egne innbyggere, forklarte Lieberman. Utenriksministeren lovet at dersom man "kommer til en fredsavtale som betyr slutten på konflikten", vil han evakuere hjemmet sitt i bosetningen Nokdim.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart