Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Forsvarssjefen må være politisk

Utnevningen av Yoav Galant som Israels neste forsvarssjef skaper debatt i Israel. Noen mener Galants erfaring som militærattache for tidligere statsminister Ariel Sharon burde diskvalifisere ham fra jobben, fordi det har gjort ham utsatt for "viruset" som heter politikk. Shlomo Brom erklærer seg dypt uenig. – Når det handler om utenrikspolitikk, finnes det ikke noe verre enn en forsvarssjef som ikke forstår det diplomatiske miljø som Israel opererer i, skriver Brom i Ha’aretz. – Og det er ikke noen større trussel mot demokratiet enn en forsvarssjef som opererer strengt etter snevre militærfaglige vurderinger i stedet for å følge regjeringens politikk, legger han til. Brom er brigader i de israelske reservestyrkene, og forsker ved Instituttet for nasjonale sikkerhetsstudier.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart