Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Iran har materiale til én eller to atombomber

Iran har nok lavanriket uran på lager til å lage én eller to atombomber. Men det ville ikke gi mening om de skulle begynne å konstruere atombomber med så lite uran tilgjengelig. Det sier tidligere visegeneraldirektør i FNs Internasjonale atomenergibyrå, Olli Heinonen. Til den franske avisen Le Monde sier han at den iranske uranen likevel utgjør en "trussel". Totalt skal landet ha lagret tre tonn lavanriket uran. Det kan brukes både til brensel for atomreaktorer, eller utgjøre kjernen i en atombombe dersom det anrikes ytterligere. – I teorien er det nok til å lage en eller to atombomber. Men å nå det endelige målet med det, når de kun har nok materiale til en eller to bomber, gir ikke mening, sa Heinonen. USA har tidligere anslått at det ville tatt Iran et år å omgjøre lavanriket uran til høyanriket uran. Dette er ingen "dårlig beregning", fastslår Heinonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart