Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Protester mot slutt på byggestans

Torsdag demonstrerte rundt hundre mennesker fra den venstreorienterte organisasjonen Peace Now i nærheten av bosetningen Taimon. De frammøtte oppfordret Israel til å inngå fred med palestinerne uten bosetninger. Dersom den midlertidige byggestansen ikke blir forlenget etter at den går ut 26. september, vil Vestbredden bli et lappeteppe. Det blir ikke lenger mulig å skille mellom en israelsk og en palestinsk stat, hevdet demonstrantene. Knesset-medlem for Arbeiderpartiet, Daniel Ben-Simon, holdt en appell på stedet. – Meningen med denne protestaksjonen er å hjelpe statsminister Benjamin Netanyahu i USA i neste uke. Dette er en samling for å forsterke ham, og er ikke ment å svekke ham, forklarte politikeren. Presset på den israelske regjeringen øker etter hvert som man nærmer seg slutten på den midlertidige byggestansen. Netanyahus medarbeidere sier til Yedioth Aharonoth at saken vil bli drøftet i neste møte for de sju viktigste ministrene. De understreket også at statsministeren er klar over den "høye risikoen" som saken fører med seg.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart