Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Livnat kritiserer skuespillere

I Ariel på Vestbredden skal et nytt kulturhus stå klar i november. Denne uken varslet 36 ansatte i israelske teatre at de vil nekte å delta i oppføringer i byen, fordi det vil være "imot deres samvittighet" å spille i en bosetning. Kultur- og sportminister Limor Livnat kritiserer skuespillerne, og sier de "splitter det israelske samfunnet". – Dette diskriminerer publikum på grunnlag av de politiske meningene til skuespillerne, skriver Livnat. Hun ber lederne i teatrene ta hånd om krisen som har oppstått, og sikre at det blir oppføringer i Ariel. Ariel er en stor bosetningsblokk som den store konsensus i Israel er interessert i å beholde også etter en framtidig avtale med palestinerne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart