Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Netanyahu: – Håper vi finner en modig forhandlingspartner

– Vi skal sikre at en framtidig løsning må være basert på effektive sikkerhetsordinger på bakken, sa statsminister Benjamin Netanyahu tirsdag under en nyttårsfeiring for Likud-partiet. Torsdag starter de direkte forhandlingene med PA, og den israelske regjeringssjefen håper på en forhandlingspartner som ønsker fred. Det vil være viktig at PA aksepterer Israel «som et jødisk hjemland», understreket Netanyahu.
– Det holder ikke med dokumenter eller løfter. Vi ønsker faktiske ordninger på bakken som vil sikre staten Israel og dens innbyggere. (…) Vi ønsker sann fred for framtidige generasjoner, og Likud er de eneste som kan oppnå sann fred, fortsatte han.
– Jeg håper vi finner en modig partner på den andre siden, akkurat som (den drepte egyptiske president) Anwar Sadat var for (tidligere statsminister) Menachem Begin. Slik vil vi kunne bevege oss framover sammen for våre felles mål – fred, sikkerhet og framgang, sa Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart