Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kravene fra palestinerne vil ikke ta slutt

Utenriksminister Avigdor Lieberman kritiserte den nye diplomatiske prosessen i en nyttårshilsen til medlemmer i partiet Israel Beiteinu søndag. – Man må forstå at underskrift på en omfattende avtale hvor begge parter aksepterer en slutt på konflikten, slutter å presentere nye krav og anerkjenner Israel som nasjonalstaten for det jødiske folk, er et mål som ikke kan oppnås neste år eller i den neste generasjon, så ethvert historisk kompromiss eller smertefull innrømmelse vil ikke hjelpe, sa Lieberman. Han tror det beste som kan komme ut av samtalene, er en langvarig, men midlertidig avtale med palestinerne. Det er flere årsaker til Liebermans pessimisme. For det første har samtalene de siste 17 årene ikke ført til noen store resultater. For det andre tror han palestinerne vil fortsette å presentere krav dersom de får sin egen stat på Vestbredden og Gaza-stripen. – Neste gang vil de kreve Negev og Galilea, sa Lieberman. For det tredje kan Israel risikere at Hamas tar makten også på Vestbredden. Hamas vil også se på enhver avtale som blir inngått av PA-president Mahmoud Abbas som ugyldig, ikke minst fordi valgperioden til Abbas har gått ut.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart