Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu ba Shalit-familien «ta nyttårsfri»

Søndag oppfordret statsminister Benjamin Netanyahu familien til den kidnappede soldaten Gilad Shalit om å ta fri fra sine aksjoner i Jerusalem i den jødiske nyttårsferien. Netanyahu inviterte familien inn i statsministerboligen, etter at de har bodd i et protesttelt på gaten utenfor huset de siste ukene. Familien svarte at de i år, som alle andre år etter bortførelsen av Gilad, ikke vil feriere i disse feriedagene. I 2006 ble den unge israelske soldaten kidnappet av Hamas-terrorister på Gaza-stripen. I 1.534 dager har han blitt holdt i fangenskap av terrororganisasjonen. Ingen forsøk på forhandlinger mellom partene har så langt ført fram. – Vi vet at dere ikke reiste så langt fra teltet deres i dag. Men vi håper at neste års møte mellom oss vil finne sted i deres hjem i Galilea, uttrykte Netanyahu sammen med sin kone Sarah. Videre forsikret statsministeren at en rekke forsøk på å frigjøre Gilad vil finne sted i løpet av den nærmeste framtid, gjennom ulike kanaler.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart