Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Castro kritiserte Ahmadinejads jødehat

Cubas tidligere president Fidel Castro har bedt Irans president Mahmoud Ahmadinjad om å slutte med hatske utfall mot jødene. Castro sier i et intervju med den amerikanske nettsiden The Altlantic, at Ahmadinejad burde forstå konsekvensen av antisemittismen. – Dette har pågått i to tusen år. Jeg tror ikke noen har blitt baktalt mer enn jødene. Jeg vil si langt mer enn muslimene. De har blitt baktalt langt mer enn muslimene fordi de får skylden og blir baktalt for alt, sier Castro. – Jødene har levd i en virkelighet som er mye hardere enn vår. Det finnes ikke noe som kan sammenliknes med Holocaust, legger Castro til. I samtale med Ha’aretz forklarer The Atlantics reporter Jeffrey Goldberg hvilke tanker han gjør seg om intervjuet. – Jeg tror Castro forstår at han har gått for langt i enkelte av sine kritiske utsagn mot Israel. Jeg tror han ønsker å ha en rolle i Midtøsten, og at han blir genuint fornærmet av Holocaust-fornektelse, sier Goldberg.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart