Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lieberman tror ikke PA ønsker fred

– Ved siden av det entusiastiske fellesskapet må det sitte noen som roer ting ned og senker forventninger, sa Avigdor Lieberman til Israel Radio søndag. Utenriksministeren svarte på spørsmål angående sine tanker rundt de direkte fredsforhandlingene med palestinerne. – Vi ønsker å signere avtale med noen som er på vaklende grunn, sa han, og siktet til PA-president Mahmoud Abbas. – USA tvang ham til dette møtet i Washington. Hvem representerer Abbas? Hamas har makten på Gaza-stripen og PA-valgene har blitt utsatt to eller tre ganger. Enhver regjering som kommer til makten ved neste valg kan avskjedige Abbas og si at han ikke representerer noen som helst, la Lieberman til. Israel Beiteinu-lederen tror de palestinske myndighetene ser etter hver eneste mulighet for å stikke kjepper i hjulene på prosessen. – Den andre siden ser alltid etter unnskyldninger for å ikke ha direkte forhandlinger med Israel. For dem er det et spill der de skal fordømme Israel for de mislykkede forhandlingene. Så hvorfor gi dem muligheten til i det hele tatt å legge skylden på oss? lurer Lieberman.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart