Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Militært nederlag på grunn av Israels avstand til Gud

Innenriksminister Eli Yishai, partileder for det ultraortodokse Shas-partiet, tror Israel tapte Den andre Libanon-krigen fordi israelerne har distansert seg fra Gud. – I Seksdagerskrigen kjempet vi mot alle de arabiske hærer – for hver av våre soldater hadde de 10.000 soldater, for hver av våre stridsvogner hadde de 10.000 stridsvogner, for hver av våre fly hadde de minst 10 fly, sa Yishai til tilhengere i en synagoge i Tel Aviv tirsdag. Shas-lederen mener den eneste forklaringen til den militære seieren var overnaturlige mirakler. I 2006, under Den andre Libanon-krigen, var situasjonen annerledes. Den gang stod Israel bare over for to tusen Hizbollah-soldater, påpekte Yishai. – Og se hva som skjedde. Vet dere hvorfor? Fordi vi sa: "Min kraft og min hånds styrke har gitt meg all denne rikdom." Hva tror dere? Tror dere at man kan lykke uten hjelp fra Gud? Uten Israels Torah? Uten de lærde i Torahen? spurte Yishai retorisk.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart