Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Obama fordømte «sanseløs slakting» på Vestbredden

USAs president Barack Obama beskrev onsdag terrorangrepet på Vestbredden som "sanseløs slakting". Obama møtte pressen sammen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu utenfor Det hvite hus, etter et privat møte mellom de to. – Jeg ønsker spesifikt å bruke litt tid for og snakke til Israels folk og til regionen om den sanseløse slakting som fant sted utenfor Hebron i går, begynte Obama sitt innlegg. – Det vil alltid finnes ekstremister som søker ødeleggelse framfor å søke fred. Og den tragedien vi så i går, hvor mennesker ble skutt ned på gaten av terrorister som forsøker å undergrave disse samtalene, er et eksempel på hva vi står opp imot, fortsatte Obama. Som et budskap til Hamas sa presidenten at "USA vil ikke vike i sin støtte til Israels sikkerhet".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart