Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Obama sendte nyttårshilsen

USAs president Barack Obama publiserte en video tirsdag, hvor han ønsket verdens jøder en god nyttårsfeiring før Rosh Hashana, som innledes onsdag kveld. – Mens jøder i USA og rundt i hele verden feirer den første av de høyhellige dagene, ønsker jeg å sende ut mine varmeste nyttårsønsker, sa Obama. Presidenten fortalte i videoen om viktigheten av den kommende jødiske høytiden. – Rosh Hashana markerer begynnelsen på den åndelige kalenderen og verdens fødsel. Den fungerer som en påminnelse om det spesielle forholdet mellom Gud og hans barn, nå og for alltid. Og den kaller oss til å se inn i oss selv, om å vende om fra våre synder, sa presidenten. Til slutt trakk Obama linjene til fredsforhandlingene mellom Israel og palestinerne. – Nå som israelerne og palestinerne har funnet veien tilbake til direkte forhandlinger, er det opp til oss å oppmuntre og støtte dem som er villige til å bevege seg forbi sine forskjeller og jobbe mot sikkerhet og fred i Det hellige land, sa Obama.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart