Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

To såret i nytt terrorangrep

Et israelsk ektepar ble såret natt til torsdag da palestinske terrorister begynte å skyte etter bilen de satt i. Angrepet fant sted i nærheten av Ramallah, og det ble skutt fra et passerende kjøretøy, melder Yedioth Aharonoth. Det israelske paret bor i Jordan-dalen. En av dem skal være alvorlig skadet. Samtidig fortsetter palestinske myndigheter å arrestere Hamas-medlemmer på Vestbredden. En sikkerhetskilde fra PA sier angrepet er alvorlig og anklager Hamas for å "forsøke å skape lovløse tilstander på Vestbredden, for å skade den politiske prosessen". Hamas’ militære styrker, Izz al-Din al-Qassam brigadene, har tatt på seg ansvaret for skyteangrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart