Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Større optimisme blant palestinerne

PA-president Mahmoud Abbas og hans forhandlingsdelegasjon følte seg presset inn i forhandlingene med Israel. Da Obama-administrasjonen inviterte partene til direkte forhandlinger i Washington 2. september, følte ikke Abbas at han kunne si nei. Etter den første runden av samtaler er det større optimisme hos palestinerne, rapporterer London-avisen Al-Hayat lørdag. Atmosfæren har snudd "180 grader", skriver avisen. Årsaken skal være at USA ønsker å løse alle de store stridspunktene innen ett år, og at USA presser Israel til å forlenge byggestansen i bosetninger. Ifølge den palestinske forhandleren Nabil Shaath har Israel gått med på å forlenge byggestansen fire dager, fra 26. september til 30. september, for å gi partene lengre tid til å forhandle. Dette er ikke blitt bekreftet av israelske kilder. Palestinerne truer med å bryte samtalene dersom byggestansen ikke blir forlenget.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart