Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Amerikanerne vil aldri være i krig med islam

Lørdag ble de nesten 3.000 drepte i 11. september-terroren i 2001 minnet på Ground Zero i New York, hvor Twin Towers tidligere stod. President Barack Obama sa i sin tale at USA ikke er i krig med islam. Han kalte al-Qaida-medlemmene som gjennomførte angrepet for stakkarslige menn som har pervertert religionen. – De ønsker kanskje å utnytte våre friheter, men vi vil ikke ofre frihetene vi verdsetter eller gjemme oss bak vegger av mistenksomhet og mistillit. De ønsker kanskje å rive oss i fillebiter, men vi vil ikke gi etter for deres hat og fordommer, på tross av terroristenes forsøk på å skape konflikt mellom trosretningene, sa Obama. – Som amerikanere er vi ikke – og vil aldri være – i krig med islam, la han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart