Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Overlevde fordi terroristens våpen klikket

Moshe Moreno delte torsdag historien om hvordan han og hans kone Shira overlevde terrorangrepet i nærheten av Ramallah onsdag natt. – Vi ble fulgt av en annen bil i fire eller fem minutter. Bilen blendet oss med fjernlysene. Jeg gav signaler til bilen om at han skulle stoppe, men det gjorde han ikke. Så jeg stoppet selv. Da passerte de meg, sier Moreno som pådro seg moderate skader. – En av terroristene gikk ut av bilen og begynte å skyte på meg fra en meters avstand. Jeg åpnet døren og trakk med meg min kone, og vi rullet ned i en grøft, forklarer han. – På et eller annet tidspunkt tror jeg geværet hans må ha låst seg. Det er vårt mirakel. Jeg har en splint i beinet mitt. Hele episoden varte i halvannet minutt. Hamas’ militære fløy Izz al-Din al-Qassam brigader har tatt på seg ansvaret for angrepet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart