Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Zionistene er hykleriske rasister

– Zionistene er en gruppe hykleriske rasister som opererer under dekke av å følge prinsippene i den jødiske religionen, sa Irans president Mahmoud Ahmadinejad fredag. I Teheran ble siste dag av Ramadan-feiringen brukt til å markere Jerusalem-dagen, en dag i protest mot "den israelske okkupasjonen av palestinsk land". Ahmadinejad brukte sin tale til å ta avstand fra de nye forhandlingene som startet i Washington torsdag. Han hevdet USA er medskyldig i Israels "forbrytelser" mot palestinerne. Torsdag sa den iranske toppoffiseren Masoud Jazayeri at Jerusalem-dagen "ser ut til å bane vei for sammenbruddet av Israel og deres allierte, nemlig USA og Storbritannia".


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart