Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

En ny æra begynner for Israels landslag

Torsdag kveld spiller Israel sin første landskamp i EM-kvalifiseringen i fotball mot Malta, hjemme på National Stadium i Ramat Gan. Dette er også den første kampen for den nye landslagssjefen Luis Fernandez, som tok over for legenden Dror Kashtan. Fernandez vet at alt annet enn seier ikke er godt nok for et land som går for å nå sitt første europeiske mesterskap. – Vi står overfor tøff motstand, så det blir ikke lett. Det finnes ikke lenger noen enkle kamper i internasjonal fotball. Vi må vise besluttsomhet, og viktigst av alt, spille sammen som et lag. Jeg vet at dette er en kamp vi er nødt å vinne, sier treneren som er en av de desidert største legendene i fransk fotballhistorie. – Jeg er glad for at vi endelig sparker i gang kvalifiseringen. Jeg håper at vi klarer å nå vårt mål og kvalifisere oss til EM. Jeg har 23 spillere som ser fram til å spille og vinne, forsikrer Fernandez. Malta fikk kun ett eneste poeng i sin VM-kvalifisering, med 0-0 mot Albania. Landet har ikke skåret et eneste mål siden november 2007, melder Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart