Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Neste kriger blir ikke noe enklere

– Når fredssamtalene er i gang, er det alltid noen som ønsker å sabotere, sa forsvarssjef Gabi Ashkenazi under et besøk i bosetningen Bnei David onsdag. Han fortalte at forsvarsledelsen har lagt merke til en opptrapping av terroraktiviteten på Gaza-stripen. – Jeg forventer ikke at forsøkene på å ramme oss vil ta slutt i den umiddelbare framtid, sa Ashkenazi. På spørsmål fra tilhørerne om Israels omdømme internasjonalt, svarte forsvarssjefen: – Det finnes et delegitimeringsfenomen mot staten, både i Israel og i utlandet. Denne trenden er urettferdig fordi IDF, mer enn noen annen hær i verden, gjør alt den kan for å beskytte sivile som ikke er involvert i kampene. De neste krigene vil ikke bli noe enklere, og vi må nok bedre forklare vår side av historien. Men vi kan ikke la oss paralysere på grunn av vårt image i media. Det er Hamas som velger å kjempe i befolkede områder, ikke oss, slo Ashkenazi fast.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart