Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Netanyahu til Abbas: – Vi vil bygge i bosetningene

Under onsdagens forhandlingsmøte med PA-president Mahmoud Abbas, forklarte statsminister Benjamin Netanyahu at Israel vil fortsette å bygge i bosetningene. Det er kun et par uker til den midlertidige byggestansen i bosetningene går ut, og Netanyahu har ikke til hensikt å forlenge den. Også USAs utenriksminister Hillary Clinton og landets spesialutsending til Midtøsten George Mitchell deltok på møtet.
– Statsministeren tar imot Abu Mazen [Abbas] i sitt hjem i ren vennskapelighet og velvilje. Men under samtalene vil han bestemt insistere på Israels sikkerhetsbehov. Det finnes ingen kompromisser i den saken, sa en talsmann fra statsministerens kontor.
Ifølge Mitchell venter ikke Abbas og Netanyahu med å ta de vanskeligste spørsmålene til slutt, noe han berømmer dem for.
– Jeg vil si at de to lederne ikke etterlater de vanskelige spørsmålene til slutt […] Vi tar det som en sterk indikasjon på deres tro på at fred er mulig, forklarte USAs spesialutsending.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart