Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu vil ha folkeavstemning om fredsavtaler

Knesset-medlem Ofir Akunis (Likud) ønsker å komme med et lovforslag i Knesset som krever folkeavstemning om alle fredsavtaler med palestinerne. Forslaget hans skal ha fått Benjamin Netanyahus velsignelse, da statsministeren fikk presentert forslaget for flere dager siden, melder Ha’aretz. Akunis understreker at dette ikke er ment å sette opp barrierer for selve forhandlingene. – Forhandlingene vil fortsette som planlagt. Dette vil ikke legge håndjern på forhandlerne, sa han mandag. Forslaget vil trolig hjelpe Netanyahu med å stabilisere regjeringskoalisjonen. De høyreorienterte partiene vil da være trygge på at statsministeren ikke vil ta noen viktige beslutninger på egenhånd. Rundt 70 prosent av den israelske befolkningen støtter folkeavstemning ved eventuelle fredsavtaler med palestinerne, viser en ny undersøkelse.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart