Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Diplomater fra Israel, USA, PA diskuterer byggestans

Tirsdag møttes diplomater fra Israel, USA og PA i New York for å forsøke og finne en løsning på byggestans-problemet. Statsminister Benjamin Netanyahus regjering nekter å forlenge den midlertidige byggestansen som går ut i slutten av måneden. PA-formann Mahmoud Abbas derimot, sier han ikke vil forhandle ”en eneste dag” lenger enn byggestansen varer. I løpet av de to siste dagene har partene i New York stanget mot veggen, melder Ha’aretz. Atmosfæren under møtene skal være ganske problematisk. Tre ideer har blitt lagt på bordet for å komme videre i forhandlingene. Palestinerne har foreslått å forlenge byggestansen med tre måneder, slik at partene kan få tid til å komme til enighet i grense- og sikkerhetsspørsmål. Når grensene er satt kan Israel fortsette å bygge i de bosetningene som de ifølge avtalen skal beholde. Jerusalem avviste dette forslaget. I stedet har Israel foreslått å avvikle byggestansen offisielt, men bremse byggeaktiviteten kraftig – og kun tillate bygging i de store bosetningene. Det tredje forslaget kommer fra Egypt. De ser også for seg at byggingen offisielt kan tas opp igjen, men med en ”hemmelig”, faktisk byggestans i flere måneder. Dette forslaget ble også avvist av Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart