Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel avslår invitasjon om å skrive under ikke-spredningsavtale

Israel avslo tirsdag Det internasjonale atomenergibyråets (IAEA) krav om at landet skriver under ikke-spredningsavtalen. Leder for Israels atomenergikommisjon (IAEC), Shaul Horev, mener IAEA går ut over sitt mandat med slike krav. De arabiske medlemslandene av byrået har fremmet en resolusjon for IAEAs årskonferanse i Wien. De krever at Israel åpner sitt angivelige atomprogram for internasjonal overvåking og signerer ikke-spredningsavtalen. – Israel er ikke det eneste medlemslandet […] som har utvist sin suverene rett til å ikke legge seg under ikke-spredningsavtalen på grunn av sine internasjonale sikkerhetsoverveielser, sa Horev under konferansen. – Likevel er Israel den eneste staten som har blitt pekt ut og bedt om å ta en beslutning som går mot sine egne nasjonale interesser, la han til. Selv om Israel aldri har benektet at de er i besittelse av atomvåpen, har de heller aldri bekreftet dette.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart