Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kong Abdullah tror krig kan være på vei

Om ikke byggestansproblemet løses og fredsforhandlingene fortsetter, vil en voldelig konflikt kunne bryte ut før utgangen av 2010, mener Jordans kong Abdullah. – Om vi ikke kommer oss forbi trettiende, (datoen den midlertidige byggestansen i bosetningene formelt går ut), som oppriktig ville vist at israelerne og palestinerne beveger seg framover, forvent en krig innen utgangen av 2010, sa han i et intervju på det amerikanske fjernsynsprogrammet Daily Show. Abdullah, og tidligere hans far Hussein, har gjentatte ganger kommet med liknende uttalelser de siste tiårene. Abdullah uttalte at det å forhandle om bosetningspørsmålet, i stedet for å løse kjernesakene, vil skade fredssamtalene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart