Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu rasende over FN-rapporten

I en pressemelding fra statsministerens kontor, slakter Benjamin Netanyahu FN-rapporten om Israels bording av Gaza-flåten i mai. Ifølge Likud-lederen er rapporten ”tendensiøs og forvrengt", og han påpeker at den er forfattet av en organisasjon (FNs menneskerettighetsråd) ”hvor de fleste beslutningene er basert på en besatt forfølgelse av Israel.” – Hele verden så bildene av marinesoldater som ble firet ned på dekket på Mavi Marmara-skipet, for å bli møtt med voldelige og forhåndsarrangert bakholdsangrep av terrorstøttende bøller som forsøkte å drepe dem med kniv. Dette forhindret imidlertid ikke komiteen fra å ignorere fakta og dra falske forhåndsbestemte konklusjoner, hevder Netanyahu. FN-rapporten som ble sluppet torsdag beskylder israelske soldater for ”overlagt drap” og unødvendig voldsbruk under raidet. Den legger heller ikke skjul på at Israels argumenter ikke ble lagt vekt på i konklusjonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart