Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu er vinner av byggestansen

Aluf Benn i den venstreorienterte avisen Ha’aretz mener statsminister Benjamin Netanyahu ser ut til å være vinner av krisen omkring den midlertidige byggestansen. – Byggestansen vil ikke bli forlenget, og statsministeren har ikke gitt opp noe. Fredssamtalene med palestinerne vil fortsette, koalisjonen er sterkere enn noen gang og regjeringen har nå noe handlingsfrihet overfor bosetterne og den amerikanske administrasjonen, vurderer Benn. Han tror PA-president Mahmoud Abbas vil være tvunget til å fortsette samtalene, og USAs president Barack Obama vil ikke kunne tvinge Netanyahu til å forlenge byggestansen før Kongress-valget i november. Obamas egne partiledere oppfordrer til at prosessen skal fortsette uten hensyn til aktiviteten i bosetningene. Inntil neste sommer, da tidsfristen for forhandlingene med palestinerne går mot slutten, kan Netanyahu svinge mellom høyre og venstre, kreve at palestinerne anerkjenner Israel som en jødisk stat, gi hint om et gjennombrudd med syrerne og håpe at Iran gjør noe provoserende som tvinger USA og deres allierte til å gjøre alvorlige tiltak, avslutter Benn.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart