Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

USA «skuffet» over Israel

USAs utenriksdepartement sier de er "skuffet" over Israels beslutning om å ikke forlenge den midlertidige byggestansen i bosetningene. Talsmann P.J. Crownley fortalte pressen at Midtøsten-utsending George Mitchell nå er i Midtøsten for å ha samtaler med partene. Et forhandlingsteam vil bli sendt ned i løpet av uken for å følge opp situasjonen. – Vi ser at på grunn av beslutningen som ble tatt i går, har vi fortsatt et dilemma som vi må løse og det er ingen direkte samtaler på programmet slik ting er nå. Men vi vil kontakte partene for å se hvordan vi beveger oss framover, sa Crownley mandag. Også Storbritannias utenriksminister William Hague sa senere samme dag at han var "svært skuffet" over Israels beslutning. Han fryktet at dette kan være slutten på forhandlingene. Men det er også mange som har tatt parti med statsminister Benjamin Netanyahu og hans regjering i USA. En liste på 87 senatorer har sendt et brev til president Barack Obama der de ber ham presse PA-formann Mahmoud Abbas til å fortsette forhandlingene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart