Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Kina-ambassadør: – Vi beundrer Israel

Kinas Israel-ambassadør Zhao Jun får det samme spørsmålet igjen og igjen fra sine landsmenn: Hvordan er det å arbeide i en supermakt som Israel, som er et så lite land?
– Jeg forklarer til dem at Israel kun har syv millioner innbyggere, nesten bare en liten by i Kina. De finner det vanskelig å forstå. Jeg forstår dem. Nyhetsbildet forandrer seg ikke fra time til time i Kina som det gjør her. Det tok litt tid før jeg ble vant til det, sier han.
Etter tre år i landet forklarer Zhao at han er forelsket i Israel. Han ba nettopp sin sjef i utenriksdepartementet om å få fortsette, selv om hans periode egentlig snart er over. Han ønsker å bli her minst ett år til.
– Jeg er Kinas ambassadør i Israel. Jeg elsker Israel, sa han på hebraisk til Yedioth Aharonoth.
– Da sjefen min informerte meg om at det var en ledig stilling i israel sa jeg ja umiddelbart. Han ba meg gå hjem og snakke med familien, men jeg sa at det var det ikke behov for. Jeg er interessert i stillingen. Som alle andre så jeg for meg Israel som et land i konstant krig. Men da jeg ankom, oppdaget jeg et fantastisk land. Det som fanget hjertet, var innbyggernes vennlige sinnelag. Vennskapet mellom Kina og Israel har vart i over tusen år, til og med under Holocaust da jødiske flyktninger ble gitt oppholdstillatelse i Kina, forklarte Zhao.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart