Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Bygging vil ikke påvirke fredsprosessen

Palestinerne må vise at de kan være fleksible og returnere til forhandlingsbordet med Israel, sa statsminister Benjamin Netanyahu fredag. Han hevdet at den gjenopptatte byggingen i bosetningene på Vestbredden ikke burde ha noe å si for fredsprosessen. – I 17 år har de forhandlet med den israelske regjeringen samtidig som bygging har pågått i bosetningene, inkludert siste året med den forrige regjeringen, sa Likud-lederen. – Alle vet at tilbakeholden og moderat bygging i Judea og Samaria (Vestbredden) det neste året ikke påvirker fredsprosessen. Derfor må det internasjonale samfunnet kreve at palestinerne fortsetter å forplikte seg på fredssamtalene. Det er i palestinernes interesse akkurat som det er i vår, la han til. Statsministerens kontor sa til Ha’aretz at Israel fortsetter forsøkene på å finne kreative måter å løse byggestans-krisen. Kilder i de palestinske myndighetene sier Mitchell har fortalt dem at Israel er villige til å bremse byggingen i de fleste bosetningene. Trolig vil PA kreve en amerikansk overvåking av byggingen, for å sikre at det ikke blir bygget i de mest isolerte og omstridte bosetningene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart