Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Google Earth viser Scud-raketter i Syria

Det er neppe noen nyhet at den syriske hæren har lagret Scud-raketter i nærheten av Damaskus, men det er nytt at rakettene er synlige for alle internettbrukere på satelittbilder i Google Earth. – Bildene, som ble tatt 22. mars, viser omfattende bygging på flere militærbaser i Syria, inkludert en av landets tre største rakettbaser 25 kilometer nordøst for Damaskus, skriver Avi Scharf i Ha’aretz. Han hevder også at bildene antyder at Hizbollah-aktivister får opptrening i bruk av Scud-raketter ved Adra-basen. Bildene viser fem 11 meter lange raketter. Tre står på lastebiler, to andre står i et treningsområde omgitt av 20-25 personer og omkring 20 kjøretøy.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart