Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA bryter trolig forhandlingene

Lederskapet i de palestinske selvstyremyndighetene (PA) har bestemt at de ikke ønsker å fortsette forhandlingene med Israel, dersom ikke byggestansen i bosetningene gjeninnføres. Senere på dagen slapp Israels statsminister Benjamin Netanyahu en egen presseuttalelse. Han hevder PAs ord nødvendigvis ikke trenger å være det siste i disse forhandlingene, siden USA stadig forsøker å finne kreative løsninger på problemet. Likud-lederen oppfordrer PA-president Mahmoud Abbas til å fortsette forhandlingene, for å kunne opprette en palestinsk stat innen ett år. – Måten man oppnår en historisk fredsavtale på mellom våre to folk er ved å sitte rundt forhandlingsbordet og ikke forlate det. For det er der vi løser våre uenigheter, sa Netanyahu i pressemeldingen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart