Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Dubai-drapsmann brukte død soldats identitet

En av Dubai-politiets hovedmistenkte i etterforskningen av drapet på Hamas-leder Mahmoud al-Mabhouh tidligere i år, er en mann som brukte passinformasjonen til briten Christopher Lockwood. Etter hvert som politiet har fortsatt å grave i saken, har de funnet ut at navnet han brukte, Yehuda Lustig, var en soldat som ble drept under Yom Kippur-krigen i 1973. Ifølge Wall Street Journal har ”funnet” ført etterforskerne inn i nok et blindspor i sitt arbeid. Mossad har blitt anklaget og kritisert av mange land for å stå bak mordet og forfalskningen av pass. Det finnes imidlertid ikke beviser for at den israelske etterretningsorganisasjonen var innblandet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart