Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Justiskomiteen godkjenner folkeavstemningskrav

Justiskomiteen i Knesset godkjente mandag et nytt kontroversielt lovforslag. Om det godkjennes av Knesset vil det bety at en regjering som vil gi fra seg Golan-høyden eller deler av Jerusalem, må få forslaget godkjent via en folkeavstemning. I tillegg vil det kreve 2/3 flertall i nasjonalforsamlingen. Det har kommet mange reaksjoner som en følge av vedtaket i justiskomiteen. Forsvarsminister og Ap-leder Ehud Barak uttalte at en ”lov som vil kreve folkeavstemning i tilfeller der Israel bestemmer seg for å overgi land er unødvendig.” – Den israelske befolkningen ønsker seg en politisk prosess som fokuserer på sikkerhetsspørsmål og konfliktens slutt. Justiskomiteens beslutning skader muligheten for å realisere det målet, la han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart