Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Obama mister tillit blant USAs jøder

Støtten presidenet Barack Obama har hatt blant USAs jødiske befolkning er i ferd med å svekkes. Det viser en ny undersøkelse publisert av Americas Jewish Comittee (AJC). Rundt 49 prosent av de spurte sier de er enige med Obama-administrasjonens behandling av Israel, mens 45 prosent sa seg uenig. I en undersøkelse i mars hadde presidenten støtte blant 55 prosent av de amerikanske jødene, mens kun 37 prosent var uenige. Totalt sett er kun 51 prosent av de amerikanske jødene fornøyd med Obama som president, imot 57 prosent for et halvt år siden. Støtten til Israels statsminister Benjamin Netanyahu har imidlertid økt. 62 prosent sier de mener han gjør en god jobb, imot 57 prosent i mars.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart