Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ahmadinejad: – Jeg føler meg hjemme i Libanon

Mahmoud Ahmadinejad, som er på statsbesøk i Libanon, erklærte onsdag at han føler seg hjemme i landet. Den iranske presidenten droppet en planlagt helikoptertur fra flyplassen til Beirut, og ble i stedet fraktet til sentrum med bil. Stormende jubel møtte Ahmadinejad ettersom tusenvis av mennesker var møtt opp langs Beiruts hovedinnfartsåre for å ønske ham velkommen. Presidenten vinket til dem fra bilen sin, mens de frammøtte kastet ris og blomster mot bilen hans.
Senere på dagen møtte han og hans kone den libanesiske presidenten Michel Suleiman. Etter å ha tilbrakt tid sammen tok Suleiman med seg Ahmadinejad til hagen bak presidentpalasset, der den besøkende plantet et tre.
På pressekonferansen etter møtet takket Ahmadinejad for mottakelsen.
– Jeg vil takke alle, særlig det libanesiske folket, som tok ut i gatene for å ønske sine brødre velkommen. De viste Libanons styrke og vi takker dem for det. Jeg føler meg hjemme, i mitt hjemland med mine brødre, sa han.
Deretter rettet han oppmerksomheten mot forholdet mellom Libanon og Iran.
– Vi er to folk som elsker hverandre. Vi har felles interesser. Diskusjonene var positive og konstruktive og vi signerte en rekke avtaler. Vi ønsker et sterkt og forent Libanon. Vi vil stå dere bi ved all vår makt, lovet presidenten.
Under pressekonferansen med Suleiman kom Ahmadinejad også med en ”overraskelse” til det libanesiske folk. Han sa at han hadde overgitt til Libanon en avansert teknologisk gjenstand utviklet av iranske vitenskapsmenn. Foreløpig er det kun seks land i hele verden som eier en slik gjenstand, sa han uten å utdype hva denne gjenstanden var.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart