Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Irakisk barn reddet fra døden i Israel

– Vi elsker Israel, sier foreldrene til det tre år gamle irakiske barnet Boland. Han ble reddet fra en sikker død av israelske leger da de gjennomførte en hjerteoperasjon på ham. Boland lider av en medfødt hjertefeil som har gjort at selv de minste anstrengelser for ham opplevdes som et maraton. Ingen irakiske sykehus har avansert nok medisinsk kunnskap og utstyr til å kunne gjennomføre inngrepet. Men gjennom interesseorganisasjonen Shevet Achim fikk Boland og familien hjelp. De flyr syke barn fra Irak og transporterer dem fra Gaza-stripen for å gi dem hjelp i Israel. For rundt en måned siden ankom familien Tel Aviv, hvor sønnen ble operert ved barnesykehuset Safra, ved Sheba medisinske senter for få dager siden. Nå føler han seg bedre og smiler med takknemlighet i øynene, skriver Yedioth Aharonoth. – Vi elsker Israel og er ikke redde for å reise hjem igjen. Vi har gode doktorer i Irak også, men teknologien er ikke som i Israel. Vi hadde muligheten til å gjennomgå operasjonen i Iran for tusenvis av dollar, men vi er en familie uten slike midler, forklarer mor Ranjin. I mellomtiden arbeider Shevet Achim med å bringe 30 nye barn til Safra-sykehuset for å gjennomføre flere livreddende operasjoner.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart