Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abbas avviser «jødisk stat» og landbytte

PA-president Mahmoud Abbas gjorde det i dag klart at de palestinske selvstyremyndighetene aldri vil undertegne en avtale hvor Israel blir definert som en jødisk stat eller en avtale som innebærer landbytte. – PA anerkjente Israels eksistens i 1993, og nå må Israel anerkjenne den palestinske stat etter 1967-grensene, sa Abbas i Ramallah til Knesset-medlemmer fra det arabiske, venstreorienterte partiet Hadash. Abbas gjør altså tydelig forskjell på å anerkjenne at Israel eksisterer, og å anerkjenne Israel som en jødisk stat. Abbas kom også med en innrømmelse: – Dersom vi hadde vist fleksibilitet [i sakene som er viktige for det palestinske folk], ville vi ha undertegnet en avtale for lenge siden, sa Abbas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart