Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Berlusconi forsøker å redde ryktet sitt i Israel

Italias statsminister Silvio Berlusconi har alltid vært godt likt i Israel, på grunn av sine tydelige pro-israelske holdninger. Men den siste ukens upassende Holocaust-vitser, sist i sin egen bursdag på onsdag, har gitt ham en kraftig ripe i lakken. Torsdag forsøkte han åpenbart å gjøre det godt igjen ved å hilse en pro-israelsk demonstrasjon i Roma med budskapet: "Jeg føler meg israelsk." I uttalelsen han sendte til demonstrantene skrev han om sitt møte med konsentrasjonsleiren Auschwitz. – Besøket, som viste barbariet og fryktelighetene ved Holocaust, skapte inni meg en uutslettelig følelse av solidaritet. For jeg er en israeler, skrev den italienske statsministeren. Berlusconi understreket sin kamp for Israels sikkerhet og rett til å leve innenfor trygge grenser som en jødisk stat. Han fordømte antisemittismen og Holocaust-fornektelsen, og sa at trusler om angrep og ødeleggelse av Israel er ”utålelig”. Spesifikt nevnte han Irans president Mahmoud Ahmadinejad, som en rekke ganger har tatt til orde for å utslette Israel. Både Vatikanet og det jødiske samfunnet i Italia fordømte statsministerens Holocaust-vitser denne uken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart