Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lederlagene braker sammen i gruppe F

Lørdag kveld møtes de to lederne i EM-kvalifiseringsgruppe F i landskampen mellom Israel og Kroatia på National Stadium i Ramat Gan. Israelerne har spilt en middelmådig kvalifisering så langt, på tross av sin greie andreplass i gruppen. Sist kamp ble det kun ett poeng borte mot Georgia, et lag i den klassen Israel er nødt til å slå om de skal ha en mulighet for avansement. Likevel tror landslagssjef Luis Fernandez at landet har sjanse til å slå Kroatia på hjemmebane. – Vi har masse viljestyrke og motivasjon, og jeg liker spillernes innstilling inn mot denne kampen. Vi spiller mot et av de beste lagene i Europa. Vi har ikke råd til å bare forsvare oss. Den beste formen for forsvar er angrep, sier han. Kroatia er regnet som et av de bedre lagene i Europa, med Tottenham-spiller og kaptein Luka Modric som kronjuvelen i mannskapet. I kvalifiseringen til EM i 2008 lyktes de med å slå ut England, ved å vinne 3-2 på Wembley i London. Dessverre for Israel er deres kaptein og stjernespiller Yossi Benayoun (Chelsea) ute med akillesskade og kan ikke spille lørdagens kamp.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart