Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sanchez med offentlig beklagelse til Stewart

Rick Sanchez, som tidligere denne uken fikk sparken fra CNN for å ha kalt kollega Jon Stewart ”fanatiker” og antydet at jødene styrer mediene, har offentlig beklaget seg. I en pressemelding forklarer han at han har ringt Stewart, og at de hadde ”en veldig god samtale”. – Som Jon var snill nok til å bemerke i programmet sitt (The Daily Show) mandag kveld, er jeg en sterk motstander av hat og intoleranse, i hvilken som helst form, og jeg har flere ganger tatt til orde mot fordommer. På tross av hva mine trette og feilslåtte ord må ha indikert, var de aldri tenkt å skulle representere noen form for ensrettethet og skulle aldri ha blitt sagt, skriver Sanchez.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart