Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Abbas: – Netanyahu frykter for regjeringen

– Da Barack Obama ble president (i USA) var det han som erklærte: «Byggingen i bosetningene må stanse.» USA sier det, Europa sier det og hele verden sier det. Hvorfor skulle ikke jeg si det, sier Mahmoud Abbas i et sjeldent tv-intervju med en israelsk journalist. Abbas forklarer til intervjuer Oded Garnot fra Channel 1 at det er bred internasjonal konsensus vedrørende byggestansen.
– Da vi reiste til Annapolis [i 2007] var samtlige tilstede, mer enn 50 stater, sa at bygging i bosetningene må stanse, hevder Abbas.
Han hevder også at Israels statsminister Benjamin Netanyahu fortalte ham at han aldri kunne godta en forlengelse av byggestansen.
– Netanyahu sa: «Jeg kan ikke under noen omstendighet. Jeg frykter for regjeringen min.» Vel, en regjering er ikke mer verdifullt enn fred. Regjeringen er ikke mer verdifull en framtiden til begge folk, kommenterer Abbas. PA-presidenten gjentok også i intervjuet at hannekter å anerkjenne Israel som en jødisk stat. Slik det store flertallet israelere ser det, er dette hovedhindringen for fred.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart