Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Dalia Rabin: – Mordet nå en del av historiebøkene

Ledelsen i IDF samlet seg mandag for å markere femtenårsdagen for drapet på tidligere statsminister (Yitzhak Rabin) – link. Han var forsvarssjef under Seksdagerskrigen i 1967.
– I dag, femten år etter at han ble myrdet, tenker jeg på hva jeg ville sagt til ham dersom han var her med oss. Hva vi ville sagt til IDF-sjefen om hærens rolle. Vi ville fortelle ham om smeltedigelen som det israelske samfunnet er, og hvilken del hæren har i arbeidet med å oppnå drømmen [om fred], sa nåværende forsvarssjef Gabi Ashkenazi.
Yitzhak Rabins datter Dalia var også tilstede for å hedre sin fars minne. Det er første gang hun har snakket offentlig om saken siden 1995.
– Femten år er gått siden mordet og dem som blir vervet i dag husker ikke engang hvor de var den fryktelige natten… den natten det israelske demokratiet nesten ble drept. For dem, og for halvannen million studenter, er mordet bare en side i historiebøkene, sa Dalia Rabin


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart