Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Å forføre fiendeagenter for landet er greit

Rabbiner Avi Shvat mener jødiske leveregler (Halacha) gir adgang for kvinner til å forføre fiendtlige agenter så lenge det tjener landets sikkerhet. Shvats studie ble presentert i det siste nummeret av tidsskriftet Tehumin. Det er en årlig samling av artikler som omhandler jødisk lov og modernitet, og publiseres av Zomet-instituttet. Metoden Shvat sikter til er tidligere blitt brukt av israelsk etterretning i flere kjente tilfeller, blant annet ved arrestasjonen av atomspionen Mordechai Vanunu. Ifølge utenlandske medier skal slike metoder også ha blitt benyttet under mordet på Hamas-leder Mahmoud al-Mabhouh i Dubai i januar. Det er imidlertid aldri blitt bevist at Mossad stod bak den aksjonen. I studiet viser rabbineren blant annet til den bibelske dronningen Ester, som gikk til sengs med den persiske kongen Ahasuerus for å redde landets jøder. – Naturligvis må en ugift agent bli foretrukket i tilfeller med bruk av kjærlighetsfeller, men om det ikke finnes noe annet alternativ enn å bruke gifte kvinner, bør hennes ektemann skille seg fra henne og gifte seg med henne på nytt etter operasjonen, skriver Shvat.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart