Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Bosetningene bryter internasjonal lov

Assisterende generalsekretær for FN i politiske saker, Oscar Taranco, hevdet mandag at byggingen i bosetningene på Vestbredden er brudd på internasjonal lov. Israels motvilje mot å utvide byggestansen er skyld i den siste voldsbølgen man har sett i det arabiske nabolaget Silwan i Øst-Jerusalem, hevdet Taranco under et møte i Sikkerhetsrådet. FN-mannen kritiserte også Israels regjering for manglende vilje til å håndheve loven mot bosettere som "rutinemessig" angriper palestinere. Mange israelere mener Palestinamandatet og FN-resolusjon 242 til sammen gir Israel rett til å bosette jøder på Vestbredden, beholde deler av dem etter en fredsløsning og til å kreve ekte folkerettslig fred i bytte for de delene som man etter avtale gir fra seg. Israels nye FN-ambassadør Meiron Reuven snakket også foran FNs sikkerhetsråd for første gang mandag. – Jeg står foran dere i dag og understreker det grunnleggende og konstante ønsket til mitt land om å skape fred med palestinerne. En fred basert på sikkerhet og gjensidig anerkjennelse. En fred som vil sikre vekst for våre to folk, sa han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart