Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu gir etter for lojalitetsed-press

Israels statsminister har gitt etter for det enorme presset etter at regjeringen valgte å godkjenne innføringen av en ny lojalitetsed. Alle ikke-jøder som søker statsborgerskap i Israel måtte gi sin tilslutning til landet som en "jødisk og demokratisk stat." Lovforslaget gav imidlertid ingen liknende direktiv for de jødene som søker statsborgerskap gjennom Loven om tilbakevending. Dette har skapt enorme reaksjoner både i opposisjonen, i israelsk presse og blant folk flest. I Tel Aviv var det for få dager siden en demonstrasjon mot lovforslaget, der tusenvis av arabere og jøder stod sammen. Nå har statsminister Benjamin Netanyahu gitt justisminister Ya’akov Ne’eman beskjed om å omformulere lovforslaget. Nå vil det samme kravet gjelde også overfor jøder som søker statsborgerskap, forklarer Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart