Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Barn kastet stein, ble påkjørt

David Be’eri, leder for bevegelsen Elad, ble kastet stein på av palestinske ungdommer da han kjørte bilen sin i Silwan-nabolaget i Jerusalem fredag. I konfrontasjonen løper to barn mot Be’eris bil, og de blir påkjørt. De påkjørte ble fraktet til Moqassed-sykehuset i Øst-Jerusalem. En av dem er lettere skadet, mens den andre har moderate skader i brystet og nedre deler av kroppen. Be’eri forklarer at han var i bilen sammen med sin sønn da de palestinske barna begynte å kaste stein mot dem. Han sier det ikke var med vilje at han kjørte på de palestinske barna, og at han fryktet for sitt eget liv og sønnen som var passasjer. Videobilder som er postet på YouTube viser at Be’eri stanser kort opp etter påkjørselen, og deretter fortsetter bort fra stedet når steinkastingen fortsetter. Elad støtter jødiske familier som har bosatt seg i Silwan-området. Bevegelsen driver også den arkeologiske parken City of David.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart